Welkom

Waarom hebben we moeite met loslaten.

Dit heeft allemaal met onze onderbewustzijn te maken, we willen of kunnen of mogen niet loslaten van ons zelf. Bewust willen we allemaal gelukkig zijn, goede relatie, werk, huis, familie, gezond zijn. maar je onderbewuste kan hier anders over denken. De onverwerkte ballast waaronder beperkte overtuigingen emoties onverwerkte trauma’s beperkende levenspatronen die wij als mens bij ons dragen en beïnvloeden hoe we denken voelen en handelen in ons leven. Een deel van deze onverwerkte emoties slaan we op in het lichaam. Dit kan tot lichamelijke klachten lijden of persoonlijke conclusies en overtuigingen van jezelf. En dit slaan we op in onze onderbewustzijn. Dit zorgt ervoor dat we iets niet meer willen en of mogen van ons zelf. Dit kan veroorzaken dat je iets wilt in je leven maar het lukt niet. De innerlijke strijd tussen wil en onwil kunnen zorgen voor emoties spanning en onrust in je lichaam. Bewust worden is een essentiële voorwaarden om los te kunnen laten. Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht of probleem door middel van regressietherapie of wandel coachen. Met als doel de gebeurtenis uit je verleden los te laten. Van overleven naar leven.

Welkom

Welkom bij de praktijk voor regressietherapie.

Ik stop per 01-01-2020 met mijn praktijk.

ik ben gestopt met mijn praktijk.

Ik laat de website nog even bestaan voor informatie over regressietherapie.

Regressietherapie kan een oplossing bieden als je verleden je in de weg zit. Of als je problemen in je leven hebt waar je graag van af wilt, maar je weet niet hoe.

Bij regressietherapie gaan we er vanuit dat veel klachten en problemen voortkomen uit eerdere onverwerkte ervaringen.
Een dergelijk ervaring kan al in de vroege jeugd ontstaan. Veel van onze ervaringen liggen in het onderbewuste. De oorzaak zijn we vergeten, maar ze zijn wel opgeslagen in het onder bewustzijn.
Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak (oorsprong) van je klacht of probleem. We gaan terug in het verleden met als doel herbeleven en bewust worden van een gebeurtenis uit je verleden en die gebeurtenis vervolgens los laten.

Wandelcoaching

Ik geef ook wandelcoaching. Soms kan het alleen al fijn zijn dat iemand echt naar je luistert. Al lopend gaan we met elkaar in gesprek.

Wandelcoaching is meer dan alleen lopen en praten. De natuur geeft veel aanknopingspunten en weerspiegelt wat in ons leeft. We verlaten de praktijkkamer en trekken de natuur in. Vlak naast mijn huis ligt het bos, Het Smalenbroek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van tegenover je zit. Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal.  De natuur nodigt uit om los te laten, om verbinding te maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem.

Je kunt eventueel ook wandelcoaching met regressietherapie combineren.

Wandelcoaching voor wie:

  • Keuzes maken in je leven
  • Omgaan met emoties zoals angst, verdriet, en woede
  • Meer zelfvertrouwen krijgen

Een wandelcoaching duurt minimaal 1.5 uur.