Ervaring Client

Ervaring cliënten

Hi Hiltje,
Ik wil je bedanken!!! Ik vond het ook een hele fijne wandeling!
De wandelcoaching sessie werkt nog helemaal in mij door, wauw, dat deed je erg goed!
Groetjes,

Ingezonden door cliënt januari 2017

Ons gezin…
Voor de buitenwereld leken we een gewoon doorsnee gezin: vader, moeder, zoon,dochter.
Ik was nog heel jong toen ik door had dat het niet zo was. Mijn vader kwam al jong ziek thuis te zitten, hij had veel pijn en was daardoor niet in staan om te werken. Met hem had ik een goed contact, voor zover dat mogelijk was. Met mijn moeder lag dat anders. Dat kwam deels door de situatie maar ook ( naar later bleek) omdat ze autistisch was. Emoties uiten kon ze niet en ik heb van kinds af aan gedacht dat het door mij kwam. Naarmate ik ouder werd en ik meer over autisme te weten kwam, kon ik daar enigszins begrip voor op brengen. Toch voelde ik me vaak eenzaam, miste een moeder zoals ik bij vriendinnen zag. Gezellig, belangstellend, plezier hebben, maar ook goede gesprekken over van alles en nog wat. Het schuldgevoel over onze verhouding werd erger toen mijn vader en broer overleden waren en we met z’n tweetjes verder moesten. Mijn moeder werd dement en agressief en hoewel dat niet zo was dacht ik dat al die agressie naar mij gericht werd.
In een paar sessies liet Hiltje mij zien dat ik me onnodig druk maakte. Ze liet me teruggaan naar de tijd dat mijn moeder zwanger van mij was en dat ik geboren werd. Tijdens die zwangerschap probeerde ik me in te leven in mijn moeder, te voelen wat zij gevoeld zou kunnen hebben. Wat ik graag wilde ( loskomen van mijn moeder en me niet schuldig voelen ) gebeurde. Ik kon haar los laten. Mijn grootste angst, dat ze na haar overlijden bij mij kwam “spoken” was ik kwijt.
Mijn moeder is eind vorig jaar overleden en ik merk dat ik haar echt losgelaten heb. Ik voel me rustig en alle schuldgevoel is weg. Ik weet nu dat die niet terecht was.
Met hulp van Hiltje heb ik zelf mijn hoofd leeg gemaakt.

december 2016
Hiltje, dankjewel voor de enerverende reis die ik heb mogen meemaken onder begeleiding van jou. Veel is losgemaakt en opgeruimd. Het heeft me tot verschillende inzichten gebracht.
Het tuinhuisje is knus, het is heerlijk vertoeven op de grote bank met kussens en warme deken. Ik voelde me zeer welkom!

Een bericht van een cliënt mei 2015
Je kunt heel lang doen of er niets aan de hand is. Naar de buitenwereld de indruk wekken dat het goed met je gaat, terwijl je bijna dagelijks huilbuien hebt en je voelt dat je steeds verder wegglijdt in depressies.
Er kwam een moment dat ik besloot om contact met Hiltje te zoeken voor een aantal sessies. Ze nam me een paar keer mee naar een vorig leven, liet me opnieuw geboren worden. Er kwam heel wat los. Soms was ik doodmoe na een sessie. Ik ben er nog niet, omdat ik besef dat je echt dingen los moet laten.
Dat is me echt goed gelukt in de relatie naar mijn moeder. Het schuldgevoel dat ik had over onze verhouding ben ik kwijt. We hebben nog steeds geen band met elkaar en dat zal ook nooit gebeuren, maar het idee dat het allemaal mijn schuld is, ben ik kwijt.
Het geeft ruimte om aan andere dingen te werken, want er kwam meer naar boven door de sessies. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.
Hiltje bedankt!

April 2015

Hallo Hiltje
Ik had afgelopen zaterdag ook een regressiesessie gehad. De eerste keer had ik een familieopstelling om nog een paar dingen aan te gaan. Wat was gebleven was het gevoel van een laag zelfbeeld. Dat heb ik nu ook op kunnen werken d.m.v. Trance. Is echt veel waard en ik voel me nu een stuk beter.

Ik denk dat regressietherapie steeds meer mensen gaat bereiken, want ik heb de indruk dat men meer met zichzelf en de emotionele kant van het leven gaat bezig houden.

Het ging voor die tijd al niet slecht, maar nu gaat het me echt goed. Ik kan nu echt trots op mezelf zijn op alles wat ik heb bereikt. Dat was ik eerder gewoon minder. Mijn zelfbeeld was afhankelijk van de erkenning door andere mensen. Dat was nogal vermoeiend, eerlijk gezegd.

Liefs van anoniem