Waarom hebben we moeite met loslaten.

Dit heeft allemaal met onze onderbewustzijn te maken, we willen of kunnen of mogen niet loslaten van ons zelf. Bewust willen we allemaal gelukkig zijn, goede relatie, werk, huis, familie, gezond zijn. maar je onderbewuste kan hier anders over denken. De onverwerkte ballast waaronder beperkte overtuigingen emoties onverwerkte trauma’s beperkende levenspatronen die wij als mens bij ons dragen en beïnvloeden hoe we denken voelen en handelen in ons leven. Een deel van deze onverwerkte emoties slaan we op in het lichaam. Dit kan tot lichamelijke klachten lijden of persoonlijke conclusies en overtuigingen van jezelf. En dit slaan we op in onze onderbewustzijn. Dit zorgt ervoor dat we iets niet meer willen en of mogen van ons zelf. Dit kan veroorzaken dat je iets wilt in je leven maar het lukt niet. De innerlijke strijd tussen wil en onwil kunnen zorgen voor emoties spanning en onrust in je lichaam. Bewust worden is een essentiële voorwaarden om los te kunnen laten. Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht of probleem door middel van regressietherapie of wandel coachen. Met als doel de gebeurtenis uit je verleden los te laten. Van overleven naar leven.